develop your own website

DIENSTEN

Machine Vision

De technologie en methoden die word gebruikt om op beeld gebaseerde automatische inspectie en analyse te bieden voor bijna alle toepassingen. Lees meer.

Proces optimalisatie

Door de jaren heen hebben wij een schat aan kennis over uiteenlopende technieken, processen en installaties opgebouwd. Lees meer.

Robot programmatie

Een robot is een programmeerbare machine die verschillende taken uit kan voeren. Door juiste programmatie kan een robot optimaal presteren met het beste resultaat. Lees meer.

Project management

Met Affix Engineering haalt u bij technische projecten de kennis in huis waarmee projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Lees meer.

PLC programmatie

Onze programmeurs zorgen ervoor dat de installatie doet wat dat deze behoord te doen op een veilige en betrouwbare manier voor mens en machine. Lees meer.

Training

Geef uw medewerkers de kennis die ze nodig hebben om veilig en efficiënt te kunnen werken. Lees meer.

Offline programmatie

De software die we maken of ontvangen kan vaak al zonder dat de echte installatie gemaakt is worden gecontroleerd en getest in een virtuele omgeving. Lees meer.

Documentatie

Documentatie is meestal de beschrijving van een installatie, product of proces. Dit kan bijvoorbeeld een handleiding bij een apparaat zijn, maar ook instructiemateriaal bij een productieproces in een fabriek. Lees meer.

Maatwerk

Als het nog niet bestaat wil dat niet zeggen dat het niet mogelijk is Lees meer.

Teamwork and samenwerking

Een samenwerkingsverband is een iets andere versie van een traditioneel team omdat de leden verschillende vaardigheden hebben. Met hun diverse gespecialiseerde vaardigheden kunnen ze problemen nog beter oplossen. Lees meer.


© Copyright 2018 Affix Engineering - All Rights Reserved
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid