OVER ONS

 “Bring creative projects to life” 

Affix Engineering is specialist in het programmeren van industriële robots en heeft als doel om het toepassen van robots makkelijker te maken.

Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van robotisering en machine vision is Affix Engineering in staat om de drempel naar automatisering te verlagen. Affix Engineering is merkonafhankelijk, waardoor wij flexibel inzetbaar zijn en al vanaf de eerste stappen kunnen ondersteunen en adviseren als aanvulling en onderdeel van uw team.

Een medewerker van Affix Engineering kun je herkennen naast zijn sterke communicatieve vaardigheden aan zijn passie en bevlogenheid voor Industriële Automatisering.  Uw partner en specialist in het programmeren van robots! 

Als specialist op het gebied van robotautomatisering en robotprogrammering heeft Affix Engineering sinds 2010 aan vele toonaangevende projecten gewerkt. We hebben kleine en grote robotprojecten overzien, gemanaged, gecoördineerd. We hebben vele oplossingen bedacht, de robots geprogrammeerd en software geschreven voor allerlei bestaande en nieuwe technieken.

Ook voor storingen, aanpassingen aan bestaande robotsystemen of gewoon een paar extra handen kunt u bij ons terecht. Dankzij onze brede expertise beheersen we de meeste merken, kunnen we de beste oplossing bedenken en steken we er bovenuit op technisch vlak.

Onze specialisten hebben voor verschillende integrators, machinebouwers, partners en eindklanten gewerkt en zijn gewend aan het werken met andermans software. Naast onze brede expertise op robotautomatisering heeft Affix Engineering veel ervaring met Machine Vision en beschikken we over een breed partner netwerk.  Met Affix Engineering haal je de expertise naar uw bedrijf of project en zijn we een echte aanwinst voor het team. We werken samen met alle verschillende disciplines om een goed resultaat te behalen.

Meestal werken we samen met systeem integratoren of machinebouwers in Nederland en België die kennis en of handen te kort komen op het gebied van robot programmatie en integratie. In sommige gevallen is deze integrator een technische eindklant of brengen we de eindklant in contact met een geschikte integrator.

Daarnaast bieden we voor alle mogelijke partijen en specialisten ondersteuning bij het in bedrijf nemen van Vision apparatuur.No special actions required, all sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site, it will adapt automagically.

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

© Copyright 2019 Affix Engineering - All Rights Reserved
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid